Kjøpsbetingelser

Kjøpsbetingelser

Vi i Baby Daughter ønsker å gi deg så riktig informasjon om våre produkter som mulig, men tar forbehold om at trykkfeil, feilprising og feil lagerstatus kan forekomme. Vi ønsker å oppnå riktig fargegjengivelse på våre bilder, men tar forbehold om at fargegjengivelsen kan variere fra skjerm til skjerm.

Vi forbeholder oss retten til å kansellere eller endre din bestilling hvis et produkt er utsolgt eller det har oppstått en trykk- eller prisfeil. Hvis det har skjedd en feil vil vi ta kontakt med deg for å finne en alternativ løsning.

Hvis ikke annet er angitt, er det stykkpris på alle varer selv om det er avbildet flere av samme vare på produktbildet.

Alle våre priser inkludere merverdiavgift. Totaltsummen for din bestilling vil vises før betaling, og summen inkluderer alle kostnader knytte til kjøpet som frakt, porto, emballasje m.m.

Baby Daughter bruker Stripe som betalingsløsning. Du kan lese mer om Stripes sikkerhet her.

Beløpet for din bestilling blir trukket når vi fullfører din ordre og du mottar bekreftelse på at varene er sendt.

For å handle på babydaughter.no må du ha fylt 18 år.

Når du gjennomfører et kjøp hos oss godkjenner du deg våre kjøpsbetingelser.

Baby Daughter drives av Daughter Communication AS organisasjonsnummer: 916805624

Frakt & levering

Baby Daughter har alltid gratis frakt på alle ordre over 100 kroner i Norge! :) Om du bestiller varer for under 100 kroner er frakten på 55 kroner.

 

Baby Daughter benytter Posten som leverandør. Vi leverer til hele Norge og Sverige, med unntak av Svalbard og Jan Mayen. Hvis du ønsker å få sendt noe til Svalbard eller Jan Mayen, send oss en e-post på hei@babydaughter.no, så skal vi se hva vi får til!

Vi behandler normalt din ordre dagen etter mottatt bestilling. Det må påberegnes lengre behandlingstid i helger, i ferier og på helligdager.

Leveringstiden er normalt 3-7 virkedager. Vi tar forbehold om at det i enkelte perioder kan være stor pågang hos Posten (f.eks rundt jul), og at det derfor kan bli forsinkelser som ligger utenfor vår kontroll.

Når du handler fra oss vil du motta en ordrebekreftelse på e-post, samt en bekreftelse når varen har blitt sendt. Pakken vil leveres i din postkasse eller på ditt nærmeste postkontor. Dessverre har vi ikke mulighet til å spore våre pakker. 

Bytte og retur

Du har 14 dagers åpent kjøp og 30 dagers bytterett på varer kjøpt fra babydaughter.no. Dette gjelder fra datoen du mottar din vare. Varen du sender i retur må være ubrukt, uten skader og returneres i originalemballasjen. Du må selv dekke frakten for returen.

Send oss en e-post på hei@babydaughter.no så skal vi hjelpe deg med din bytte eller retur!

Reklamasjon

Har du mottatt feil vare eller har varen din blitt skadet skal vi rette opp feilen vår. Send oss gjerne en e-post på hei@babydaughter.no der du beskriver hva som har skjedd, så skal vi hjelpe deg!

Baby Daughter tilbyr 2 års reklamasjonsrett i henhold til kjøpsloven. Reklamasjonsretten dekker ikke normal slitasje, eller skader og slitasje som er forårsaket av feil eller mangelfullt vedlikehold.

Vi anbefaler at du tar godt vare på dine smykker og hårspenner og ikke har de på når du sover, dusjer eller trener.

Konfliktløsning

Klager rettes til selger innen rimelig tid, jf. punkt 9 og 10. Partene skal forsøke å løse eventuelle tvister i minnelighet. Dersom dette ikke lykkes, kan kjøperen ta kontakt med Forbrukerrådet for mekling. Forbrukerrådet er tilgjengelig  på  telefon 23  400  500  eller www.forbrukerradet.no.

Europa-Kommisjonens klageportal kan også brukes hvis du ønsker å inngi en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruker bosatt i et annet EU-land. Klagen inngis her: http://ec.europa.eu/odr.