Frakt & Retur

Frakt & levering

Baby Daughter har alltid gratis frakt på alle ordre over 100 kroner i Norge! :) Om du bestiller varer for under 100 kroner er frakten på 55 kroner.

Baby Daughter benytter Posten som leverandør. Vi leverer til hele Norge, med unntak av Svalbard og Jan Mayen. Hvis du ønsker å få sendt noe til Svalbard eller Jan Mayen, send oss en e-post på hei@babydaughter.no, så skal vi se hva vi får til!

Det må påberegnes lengre behandlingstid i helger, i ferier og på helligdager.

Leveringstiden er normalt 5-10 virkedager. Vi tar forbehold om at det i enkelte perioder kan være stor pågang hos Posten (f.eks rundt jul), og at det derfor kan bli forsinkelser som ligger utenfor vår kontroll.

Når du handler fra oss vil du motta en ordrebekreftelse på e-post, samt en bekreftelse når varen har blitt sendt. Pakken vil leveres i din postkasse eller på ditt nærmeste postkontor. Dessverre har vi ikke mulighet til å spore våre pakker. 

Bytte og retur

Du har 14 dagers åpent kjøp og 30 dagers bytterett på varer kjøpt fra babydaughter.no. Dette gjelder fra datoen du mottar din vare. Varen du sender i retur må være ubrukt, uten skader og returneres i originalemballasjen. Du må selv dekke frakten for returen. Rundt juletider er vi ekstra rause på 30 dagers bytterett og det gjør ikke noe om det går litt over 30 dager :)
Om det skulle ha gått langt over 30 dager kan mottakeren få gavekort.

Send oss en e-post på hei@babydaughter.no så skal vi hjelpe deg med din bytte eller retur!

Reklamasjon

Har du mottatt feil vare eller har varen din blitt skadet skal vi rette opp feilen vår. Send oss gjerne en e-post på hei@babydaughter.no der du beskriver hva som har skjedd, så skal vi hjelpe deg!

Baby Daughter tilbyr 2 års reklamasjonsrett i henhold til kjøpsloven. Reklamasjonsretten dekker ikke normal slitasje, eller skader og slitasje som er forårsaket av feil eller mangelfullt vedlikehold.

Vi anbefaler at du tar godt vare på dine smykker og hårspenner og ikke har de på når du sover, dusjer eller trener.